Arjan den Hertog Fotografie

Uw moment, mijn foto's.

Over

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Arjan den Hertog en woon in Katwijk aan Zee. Fotograferen is mijn grootste passie. Als 13 jarig ventje ben ik begonnen met het fotograferen van vliegtuigen en helikopters. Het begon allemaal pas echt toen ik op mijn 14e een tweedehands analoge spiegelreflexcamera aanschafte en ik langs het hek van Marinevliegkamp Valkenburg(ZH) begon te fotograferen. Weer of geen weer, samen met mijn tweelingbroer bracht ik heel wat uurtjes door langs de landingsbaan en schoot er in die jaren behoorlijk wat rolletjes doorheen. Een bijzonder leerzame periode op het gebied van fotografie want (snel) bewegende objecten fotograferen onder verschillende weersomstandigheden is een behoorlijke uitdaging. En van nabewerken van foto’s had niemand toen nog gehoord. Met vallen en opstaan brachten ik mijzelf de techniek en basis bij van het vak fotografie.      

Inmiddels zijn ruim 15 jaar verder en in de volgende eeuw beland en in het digitale tijdperk van geheugenkaarten, RAW, Photoshop, Facebook en ga nog maar even door. Maar mijn passie voor fotografie is in al die jaren alleen maar groter geworden en heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig fotograaf. Zo schiet ik kiekjes van de meest uiteenlopende onderwerpen. Van journalistieke opnames voor bijvoorbeeld kranten, tot complete bruidsreportages inclusief het maken van het album. Maar ook natuur, mensen, dieren en voertuigen ontkomen er niet aan om voor mijn lens te komen. En dat maakt deze veelzijdige passie ook zo uitdagend want er valt iedere dag weer iets in beeld te brengen en dit te vereeuwigen in een prachtige foto waar je later van kan gaan genieten.

Na jaren overwegen besloot ik in 2015 mijn eigen bedrijf te starten als fotograaf, dat sinds begin 2016 officieel een feit is. U merkt het al, ik kan nog uren gepassioneerd praten over fotografie. Echter men zegt niet voor niets: 'Eén foto zegt meer dan duizend woorden.' Dus, geniet van mijn foto's op deze website of op mijn Facebook en als u vragen heeft of mij wil boeken voor een photoshoot, dan hoor ik dat heel graag! Hopelijk tot snel.