Over

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Arjan den Hertog, 35 jaar oud en woon in het schitterende Katwijk aan Zee (ZH). Fotograferen en filmen zijn mijn grootste passies (naast mijn gezin). Als 13 jarig ventje ben ik begonnen met het fotograferen en filmen van vliegtuigen en helikopters. Het begon allemaal pas echt toen ik op mijn 14e een tweedehands analoge spiegelreflexcamera aanschafte en honderden rolletjes en dia's begon vol te schieten. Een bijzonder leerzame periode op het gebied van fotografie want (snel) bewegende objecten fotograferen onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden is een behoorlijke uitdaging. En van nabewerken van foto’s had niemand toen nog gehoord dus het moest in één keer goed. Met vallen en opstaan brachten ik mijzelf de techniek en basis bij van het vak fotografie.      

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en in de volgende eeuw beland, het fantastische digitale tijdperk van geheugenkaarten, RAW, Photoshop, Lightroom, Social Media en ga nog maar even door. Maar mijn passie voor fotografie en film is in al die jaren alleen maar groter geworden. Ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig fotograaf en videograaf

Om mij nog verder te ontwikkelen heb ik veel trainingen gevolgd bij o.a. Topfotografen Dianne Bouman (By Dianne Fotografie), Ed Geels (Ed Geels Fotografie) en Ferry Knijn (Studio Ferry Knijn Fotografie). Zo maak ik beelden van de meest uiteenlopende onderwerpen. Van journalistieke opnames voor bijvoorbeeld kranten/websites, tot complete bruidsreportages inclusief het maken van het bruidsalbum of bruidsfilms. Maar ook natuur, mensen, dieren en voertuigen ontkomen er niet aan om voor mijn lens te komen. En dat maakt deze veelzijdige passie ook zo uitdagend want er valt iedere dag weer iets in beeld te brengen en dit te vereeuwigen in een beeld waar je later van kan gaan genieten.

Na jaren overwegen besloot ik in 2015 mijn eigen bedrijf te starten als fotograaf, dat sinds begin 2016 officieel een feit is. U merkt het al, ik kan nog uren gepassioneerd praten over fotografie. Echter men zegt niet voor niets: 'Eén foto zegt meer dan duizend woorden.' Dus, geniet van mijn foto's op deze website of op mijn Instagram en Facebook pagina. 

En als u nog vragen heeft of mij wil boeken voor een shoot/film, dan hoor ik dat heel graag! Hopelijk tot snel.